Bart

Mijn naam is Bart Folkers en ik ben 18 jaar. Ik heb net mijn VWO-diploma mogen halen en mag dit jaar mee gaan doen aan United Space School 2015!

Tijdens de selectie rondes heb ik me bezig gehouden met een volgende stap in Earth Observation in combinatie met mobiele applicaties. Dat is ook een punt van interesse voor mij. Verder ben ik erg geïnteresseerd in grote projecten en in de natuurkundige en sociale aspecten van een dergelijk project als United Space School. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Tobias

Mijn naam is Tobias van Bemmel, 17 jaar. Ik kom uit Enschede en ga volgend jaar naar 5 VWO.

Voor de laatste ronde heb ik onderzocht of je door middel van CO2 concentraties, terroristische organisaties kunt opsporen. De CO2 concentraties kun je namelijk meten door middel van satellieten.

Ik heb altijd een passie voor de ruimte gehad dus toen ik dit hoorde moest ik gewoon meedoen. Ik vind het geweldig dat ik mee mag doe met dit project en ik zal er hopelijk veel van opsteken

Blogs

By admin  /  July 9, 2015

Voorbereidingen (Tobias)

De laatste weken ben ik bezig geweest met de voorbereidingen en taken die je moet doen voordat je naar Houston...
Read More
By admin  /  July 9, 2015

Voorbereidingen (Bart)

Wij (Tobias en ik) zijn nu al een aantal weken bezig met de voorbereidingen voor United Space School. Hiervoor moeten...
Read More